Topkwaliteit LED verlichting werkplek

Wilt u uw werkplek optimaal voorzien van hoogwaardige LED verlichting? Bij Led Wereld bent u aan het juiste adres als het gaat om het vinden van kwalitatieve LED TL buislampen en LED TL armatuur. Het plaatsen van een LED TL buis biedt tal van voordelen voor uw werkplek, waaronder het feit dat LED verlichting bijzonder duurzaam is. Natuurlijk heeft u ruime keuze uit verschillende modellen LED TL lampen voor uw werkplek, helemaal af te stemmen op uw wensen en eisen.

Besparen met een LED TL buis

De gemiddelde levensduur van een LED buis is 40.000 branduren. Vergeleken met alle andere vormen van verlichting gaan deze lampen vele malen langer mee. Dat scheelt niet alleen in het verwisselen van de lampen, het scheelt ook aanzienlijk in de energiekosten voor uw werkplek. Deze besparing kan met de installatie van een LED buislamp van Led Wereld oplopen tot maar liefst 65%.

LED verlichting voor uw werkplek

Afhankelijk van uw werkplek kunt u kiezen voor verschillende LED verlichting. Bent u als aannemer vooral op bouwplaatsen dan is de aanschaf van een LED bouwlamp geen overbodige luxe. Voor een werkplek op kantoor kunt u naast LED TL balken ook kiezen voor LED panelen die perfect passen bij de uitstraling van uw werkplek. Bij de LED panelen heeft u ook nog eens de keuze tussen ronde, vierkante of rechthoekige panelen. Daarnaast zijn de LED panelen ideaal geschikt wanneer uw kantoor over een systeem plafond beschikt.

Gegarandeerd geschikte LED verlichting

Welke verlichting u ook nodig heeft voor uw werkplek, bij Led Wereld vindt u gegarandeerd geschikte LED verlichting. Bij ons heeft u recht op 30 dagen bedenktijd en krijgt u maar liefst 2 jaar garantie op alle verlichting. Bestellingen boven 100 euro worden gratis verzonden. Vraag vrijblijvend meer informatie aan via de mail: [email protected] of bel ons tijdens kantooruren gewoon op: 085 – 0600 936.