Retourneren

Wilt u (een deel van) uw bestelling retourneren? U heeft tot 30 dagen de tijd om uw retour aan te melden. Dit kan eenvoudig via ons retourportaal door uw bestelnummer en e-mailadres in te voeren.

Retour aanmelden

Na goedkeuring van uw retouraanvraag kunt u meteen een verzendlabel downloaden en heeft u vervolgens 14 dagen om de producten in originele staat en verpakking met een retourformulier aan ons terug te sturen.
U ontvangt het totale bedrag binnen één week na ontvangst terug. Enkel de kosten van retour zijn voor eigen rekening.
Bij vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Retourneren is niet in alle gevallen mogelijk:

  • Als u een retouraanvraag doet na 30 dagen vanaf de datum dat u uw bestelling heeft ontvangen;
  • Als de producten al in gebruik genomen zijn en onverkoopbaar zijn (door bijvoorbeeld krassen);
  • Op maat gemaakte producten. Dit wordt bij het product vermeld.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen. Heeft u nog vragen of is iets niet duidelijk? Neem met ons contact op.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen redelijke tijd na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. U kunt contact opnemen met: [email protected]