×

Toont alle 20 resultaten

LED-inbouwspots met afstandsbediening

Bedien eenvoudig inbouwspots. Hiermee kunt u de spots zowel in- en uitschakelen als dimmen. Er kunnen 1 tot en met 12 spots op één driver gezet worden. Elke spot komt met 5 meter draad en plug en play systeem zodat het zeer eenvoudig is te installeren. Alle spots zijn IP44 en zijn dus geschikt voor buiten en in de badkamer.


Spotjes met afstandsbediening

Bent u op zoek naar inbouwspots maar wilt u de spots niet op een standaard schakelaar of dimmer gebruiken? Kies dan voor de spotjes met afstandsbediening. Met behulp van de fraaie afstandsbediening kunnen de spotjes naast het in- en uitschakelen ook gedimd worden. Bovendien onthoudt de afstandsbediening welke stand voor het laatst gebruikt is, zodat u de spots altijd op het juiste dimniveau inschakelt.

Installatie inbouwspots met afstandsbediening

Deze inbouwspots worden geleverd als set. Dat betekent dat u 1 driver krijgt en het aantal spots dat u wenst. Het installeren hiervan is zeer eenvoudig. U kunt 1 t/m 12 spots gebruiken op 1 driver. Aan elke spot zit 5 meter draad zodat de spots maximaal 10 meter uit elkaar kunt gebruiken. Het draad is voorzien van een connector welke eenvoudig in de driver gezet kan worden. Plug en play dus!

Waterdichte inbouwspots LED

De inbouwspots die geleverd worden bij de sets, zijn allemaal waterdicht IP44. Dat betekent dat de spots ook in de buiten en in de badkamer gebruikt kunnen worden. Ideaal zijn de spotjes met afstandsbediening voor onder de veranda of overkapping.

Heeft u nog vragen over onze spots met afstandsbediening? Neem dan snel contact met ons op, wij helpen u graag!

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 9319 reviews.