LED-accessoires

Led Wereld biedt een ruim assortiment op het gebied van accessoires aan. Zo heeft u altijd de juiste accessoires voor iedere soort LED-verlichting. Onze verlichting met al haar accessoires heeft een lange levensduur en u krijgt wel 2-5 jaar garantie! Kies altijd de juiste accessoire voor elk product, zodat deze compatibel met elkaar zijn. LED-verlichting kan niet altijd gecombineerd worden met Halogeen accessoires, of andersom. Bij Led Wereld vindt u deze informatie altijd bij de beschrijving van het product.

Wat voor LED-accessoires zijn er beschikbaar?

Bij Led Wereld vindt u een uitgebreid assortiment aan LED-accessoires, die u helpen uw LED-verlichting perfect af te stellen en te installeren. Of het nu gaat om een LED-bewegingsmelder die energiekosten helpt te besparen, de juiste LED-dimmer voor de perfecte lichtsfeer, of cruciale transformatoren, verloopfittingen en kabels – we hebben alles wat u nodig heeft voor een succesvolle installatie.

  • LED-bewegingssensor: Een LED-bewegingssensor is een slimme toevoeging voor elke ruimte. Niet alleen bespaart u hiermee energie, maar ook verlengt u de levensduur van uw verlichting. Onze bewegingssensoren zijn voorzien van lange detectieafstanden en zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Voeg een schemerschakelaar toe voor continue nachtelijke verlichting zonder bewegingsdetectie.
  • LED-dimmer: Een LED-dimmer geeft u de controle over de intensiteit van uw verlichting. Afhankelijk van de gewenste sfeer of toepassing, kunt u kiezen uit verschillende modellen, zoals de zwarte dimmer of de duodimmer. Belangrijk is om op de dimtechniek te letten. We adviseren altijd de productomschrijving door te nemen om de compatibiliteit met uw LED-spotjes te verzekeren.
  • LED-trafo: Veel LED-spotjes kunnen niet direct op het stroomnet worden aangesloten. Een LED-trafo zorgt ervoor dat uw verlichting veilig en zonder problemen werkt. Afhankelijk van uw specifieke behoeften kiest u de juiste transformator, variërend van modellen die meerdere spots aansturen tot transformatoren die met een afstandsbediening bediend kunnen worden.
  • Verloopfitting: De verloopfitting is essentieel om verschillende types lampen aan te sluiten op uw bestaande armaturen. Of u nu een lamp met een E27 fitting wilt gebruiken in een GU10 armatuur of andersom, met onze verloopfittingen is dit geen enkel probleem.
  • Kabels voor Led verlichting: Voor een veilige en efficiënte installatie van uw LED-verlichting zijn de juiste kabels cruciaal. Bij Led Wereld bieden we een breed assortiment aan kabels voor elke situatie – van kort aansluitkabels tot lange kabels van 25 meter voor grotere projecten.
  • Kabelverbinders: Kabelverbinders zijn onmisbaar voor een veilige en solide elektrische verbinding tussen uw LED-verlichting en de voedingsbron. Van lasklemmetjes tot waterdichte verbinders, we bieden een verscheidenheid aan oplossingen voor een zorgeloze installatie.

Welk aansluitmateriaal heb ik nog meer nodig?

Naast de genoemde accessoires biedt Led Wereld alles wat u nodig heeft om uw verlichting succesvol aan te sluiten, zoals stekkers, lasklemmetjes, en losse kabels, beschikbaar in verschillende lengtes voor de ideale setup.

Hulp nodig?

Mocht u niet zeker zijn welke LED-accessoire u nodig heeft voor uw toepassing, Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!