×

Resultaat 1–24 van de 101 resultaten wordt getoond

Spotjes badkamer

inbouwspots badkamer van hoge kwaliteit met wel 5 jaar garantie. De waterdichte LED-inbouwspots voor in de badkamer zijn IP44 en IP65 en zijn dus uitermate geschikt. Door de lage inbouwdiepte zijn de inbouwspots ook geschikt voor plafonds met weinig ruimte en bovendien zijn de spots uitstekend te dimmen!

149,99 incl. BTW
149,99 incl. BTW
24,99 incl. BTW
149,99 incl. BTW
137,99 incl. BTW

Spots badkamer

Badkamer inbouwspots kenmerken zich doordat ze waterdicht zijn. In badkamers kan het behoorlijk vochtig worden. In ons assortiment kunt u verschillende LED-inbouwspots vinden welke uitstekend gebruikt kunnen worden in de badkamer. Doordat veel spots een lage inbouwdiepte hebben (minder dan 30 mm hoog!) passen de badkamerspots in de allermeeste plafonds. Alle badkamer LED-spots zijn uitgerust met een kwalitatieve driver en zijn gemaakt van aluminium. Hierdoor kunnen wij een lange levensduur garanderen en krijgt u 3-5 jaar garantie.

Waterdichte badkamerverlichting

In de badkamer wordt het regelmatig vochtig. Daarom is het belangrijk dat u spots kiest die waterdicht zijn. De IP waarde geeft de mate van waterdichtheid weer. Onze badkamer spots zijn verkrijgbaar in IP44 en IP65. Plaatst u de spot direct boven douche of bad en is het plafonds minder dan 2,20m hoog? Gebruik dan IP65 Led inbouwspots. Verder zijn IP44 LED-inbouwspots ruim voldoende waterdicht voor een langdurige levensduur in de badkamer. Hieronder ziet u een afbeelding met verschillende zones in de badkamer, met per zone de gewenste IP-waarde.

Dimbare badkamer inbouwspots

Al onze inbouwspots voor in de badkamer, met uitzondering van de 1 Watt spots, zijn dimbaar. Deze kunnen uitstekend gedimd worden door een LED-dimmer. Dat is extra praktisch, want er is niet altijd dezelfde hoeveelheid licht nodig in de badkamer. Als u ‘s ochtends de badkamer in komt is het fijn om de ogen nog even te laten wennen, en niet direct vol licht te hebben. Daarna is er meer licht nodig, zodat u ook kan zien hoe u die dag de deur uit gaat. Door een dimmer toe te voegen aan uw badkamer spots heeft u altijd de gewenste lichtsterkte! Kijk altijd bij de omschrijving van de spot welke dimmer nodig is voor die bepaalde spot.

Lichtkleuren voor badkamer spots

De lichtkleur van de gekozen spots heeft invloed op verschillende zaken. Naast dat de lichtkleur ook neer komt op een kwestie van smaak, kan het ook bepalend zijn voor hoe u door de dag heen gaat. Waar koud-wit licht mensen kan doen ontwaken, is warm-wit licht juist meer ontspannend. In de badkamer begint en eindigt de dag, s ochtends wenst men te ontwaken en ‘s avonds is ontspanning belangrijk. Het kan dus verstandig zijn om verschillende tinten wit in de badkamerverlichting te hebben, zodat er voor elke situatie een juiste lichtkleur gekozen kan worden. Rond de spiegel is het verstandig badkamerspots met wat neutraler licht te nemen, zo rond de 3000-4000K. Dat geeft goed licht om uw dagelijkse hygiënische taken uit te voeren. De plafondlamp zou wel een tint warmer kunnen, zodat er een ontspannen sfeer gecreëerd kan worden bij bijvoorbeeld het douchen of in bad gaan.

Veiligheid spots badkamer

De spots voor in de badkamer kunnen direct op het lichtnet (230V) gezet worden zodat het installeren ook gemakkelijk uit te voeren is. De badkamer spots zijn al verkrijgbaar vanaf een inbouwdiepte van slechts 12 mm. Dat betekent dat de spots ook geplaatst kunnen worden als u erg weinig inbouwruimte boven het plafond heeft. Bij elke badkamer spot wordt een kleine driver geleverd. Hierdoor komt er een lage spanning binnen in de spot (rond de 12V) in plaats van 230V, wat het gebruik van de inbouwspots veiliger maakt voor in de badkamer.

Heeft u nog vragen over onze badkamer spotjes? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 9311 reviews.