×

Resultaat 1–24 van de 203 resultaten wordt getoond

LED-spots keuken

Verlichting is cruciaal in de keuken. LED-spots zijn geschikte keukenlampen, en kunnen gebruikt worden als algemene verlichting door de ruimte heen, of als plaatselijke verlichting onder de keukenkastjes. Hier komt de lage inbouwdiepte van de LED-spots van Led Wereld goed van pas. De keuken lampen hebben een IP-waarde van IP44 en kunnen daardoor ook goed tegen vochtige lucht, wat in de keuken nog wel eens voorkomt.

149,99 incl. BTW
149,99 incl. BTW
24,99 incl. BTW
149,99 incl. BTW
137,99 incl. BTW

Verschillende keukenspots

Keuken inbouwspots van Led Wereld kenmerken zich door de lage inbouwdiepte, brede toepasbaarheid en lange levensduur. In ons assortiment keukenspots kunt u verschillende inbouwspots vinden, zowel voor de algemene verlichting van de keuken, als voor verlichting onder de keukenkastjes. Doordat veel spots een lage inbouwdiepte hebben (tot 12 mm) passen de keukenspots in de allermeeste plafonds. Mocht u weinig tot helemaal geen ruimte hebben boven uw plafond of in de kastjes, kunt u kiezen voor opbouwspots.

Dimbare spots keuken

In de keuken is goed licht belangrijk. Bij het bereiden van het eten moet er voldoende licht zijn zodat u goed te werk kunt gaan. Daarom heeft u voldoende keukenspots nodig. Soms is het ook fijn om juist meer sfeervol of minder licht te creëren. Gelukkig zijn al onze LED-inbouwspots dimbaar met de fase afsnijdende dimmer en dus zeer geschikt voor in de keuken. Ook zijn de meeste spots kantelbaar zodat u de spots in verschillende richtingen kunt zetten.

Spots onder keukenkastjes

Onder de keukenkastjes is vaak weinig ruimte, waardoor de opbouwspots daar zeer van pas komen. Deze steken niet uit in de keukenkast, maar worden alleen daaronder bevestigd. Hierdoor zijn de opbouwspots zeer geschikte keukenlampen, en kunnen ze goed ingezet worden als keukenkast verlichting. Bij Led Wereld vindt u deze opbouwspots keuken al met een dikte van 10 mm! Deze opbouwspots steken nauwelijks uit, waardoor u er geen last van heeft bij het koken of afwassen.

Daarnaast vindt u bij Led Wereld kleine inbouwspots met een zeer lage inbouwdiepte. Deze hebben nog wel wat ruimte in de kast nodig om de bedrading weg te laten lopen, en de achterkant van de spot steekt wat uit. De LED-inbouwspots met kleine inbouwdiepte zouden zeer geschikt kunnen zijn om helemaal bovenin de keukenkastjes te plaatsen, waar ze niet uitsteken in de kast maar ook niet veel ruimte nodig hebben tussen de kast en het plafond. Dit maakt de inbouwspot tot een zeer geschikte keukenlamp!

Zwarte keukenlampen

Geef uw keuken een modern uiterlijk door gebruik te maken van zwarte keukenlampen. Zowel de plafondverlichting in de keuken als de keukenkast verlichting, zwarte spots springen net wat meer uit doordat ze meer contrast toe te voegen aan een wit plafond, of witte kastjes. Ook bij een gekleurde of houten keuken kan goed gebruik gemaakt worden van zwarte inbouwspots.

Mocht u nog vragen hebben over de meest geschikte keukenlampen voor uw situatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 9294 reviews.