×

Toont alle 14 resultaten

LED-tl-buis 120 cm


LED-tl-lamp 120 cm kopen?

Heeft u tl-buizen die 120 cm lang zijn en wilt u die graag vervangen door LED-buizen? Dan zijn dit de juiste LED-tl-buizen die uw tl-buizen 1 op 1 kunnen vervangen zonder het armatuur te hoeven ombouwen. De besparing door over te stappen op LED-tl kan oplopen tot wel 50% - 60%.

Doordat de LED-tl-buizen van Led Wereld zeker 40.000 uur mee gaan, hoeft u zich de komende jaren geen zorgen te maken om de LED-verlichting. Omdat wij achter onze LED-lampen staan, geven wij ook 3 jaar garantie. Raakt er een lamp defect gedurende de garantieperiode? Geen probleem, dan sturen wij direct een nieuw exemplaar.

De LED-tl-lampen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: warm-wit(kleurcode 830), neutraal-wit (840) en koud-wit (865). Zo heeft u voor elke TL buis een passende LED-tl-buis met precies dezelfde kleur. Bovendien is de kleur echtheid zeker net zo hoog als degelijke TL buizen. Heeft u een andere kleurcode of weet u niet precies welke LED-tl u nodig heeft? Hier leggen we uit welke LED-tl-buis u nodig heeft.

LED-tl-buis en LED-tl-buis Pro

Wij bieden 2 soorten LED-tl-balken aan zodat er voor iedere toepassing een juiste LED-tl-buis is. De normale versie is geschikt voor plafonds tot 3 meter hoogte. Voor hogere plafonds is de LED-tl-buis Pro beter geschikt. Met zijn hoge lichtopbrengst is het de ideale LED-tl-buis voor in magazijnen, werkplaatsen en loodsen. De verschillen tussen de 2 versies vindt u in onderstaande tabel:


LED-tl-buis LED-tl-buis Pro
Wattage 18 Watt 18 Watt
Lichtopbrengst 2000 lumen 2550 lumen
Lm/W 110 140
Maximale hoogte plafond 3 meter 10 meter
Warmteafvoer zeer goed (aluminium) best (sterker aluminium)
Garantie 3 jaar 3 jaar
Prijs 8,99 13,99

Hoe tl-buis vervangen door LED-tl-buis

Hoe moet de tl-buis dan precies vervangen worden? Hiervoor hebben we meerdere stappenplannen gemaakt zodat u in alle soorten armaturen precies kunt zien hoe de TL buizen vervangen kunnen worden. Lees hier alles over hoe TL buizen vervangen kunnen worden door LED.

Bent u op zoek naar een grotere hoeveelheid LED-tl-lampen of heeft u advies op maat nodig? Wij helpen u graag met projecten waarbij wij zowel LED-lampen kunnen leveren als de installatie kunnen verzorgen. Neem gerust contact met ons op.

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 9319 reviews.