×

Resultaat 1–24 van de 25 resultaten wordt getoondLED-inbouwspot set

Met een complete LED-inbouwspot set ontvangt u 1 driver en meerdere spots. Door het plug and play systeem kunt u direct aan de slag, het installeren van deze LED-inbouwspots is namelijk zeer eenvoudig. Aan elke spot zit een draad van 5 meter welke in de driver geplugd kan worden. De inbouwspots hebben een IP-waarde van IP44 wat betekent dat de spots ook geschikt zijn voor buiten en in de badkamer.

Hulp nodig bij het kiezen van uw spot? Doe de keuzehulp!


84,99 - 129,99 incl. BTW
84,99 - 129,99 incl. BTW
84,99 - 129,99 incl. BTW
84,99 - 129,99 incl. BTW
7,99 incl. BTW
19,99 incl. BTW

LED-inbouwspot set

Bent u op zoek naar een LED-inbouwspots set die uitstekend te dimmen is en welke lang mee gaat? De LED-inbouwspot sets van Led Wereld hebben een lange levensduur van 50.000 uur en kunnen traploos gedimd worden. Bovendien zijn de LED-inbouwspot sets erg gemakkelijk te installeren, door de lange draden en eventuele verlengkabels hoeft u zelf geen draad te trekken naar elke spot. U kunt zo vanaf de driver uw gehele plafond van inbouwspots voorzien, en de LED-inbouwspot set gezamenlijk aansturen.

LED-spotjes op afstandsbediening

In ons assortiment van LED-inbouwspot sets hebben wij sets die bediend kunnen worden met een normale schakelaar of LED-dimmer (sets met 3-6 spots). Bent u op zoek naar een LED-inbouwspot set dat aangestuurd kan worden met een afstandsbediening? Dat kan ook! Deze sets zijn geschikt voor 1-12 spots. Met de driver worden 2 verdeelkastjes voor 6 spots meegestuurd, waarmee u dus maximaal 12 spots aan kan sluiten in één set. Deze LED-inbouwspot set komt met een afstandsbediening met meerdere fases. U kunt daardoor meerdere ontvangers aansluiten, en meerdere inbouwspot sets aansturen met dezelfde afstandsbediening!

Mogelijkheden LED-inbouwspot set

Wanneer kunt u het beste kiezen voor een inbouwspot set? In de meeste ruimte wordt de centrale verlichting gezamenlijk aangestuurd. De inbouwspots van Led Wereld kunnen in serie geschakeld worden en daarom altijd met meerdere spots tegelijk aangestuurd. De meeste inbouwspots hebben echter een eigen driver, en nemen daarmee wat meer ruimte in. Op sommige plekken heeft u deze ruimte niet, bijvoorbeeld in een koof, vlakbij de muren en hoeken, of in een verlaagd plafond. Het kan dan handig zijn om voor een LED-inbouwspot set te kiezen. Met de set heeft u maar 1 driver, die u door de lange draden ook op een andere plek kan plaatsen. Er is in het plafond vlakbij de spots dan geen extra ruimte nodig!

LED-inbouwspot set in de badkamer

Ook in de badkamer is soms weinig te ruimte om de waterdichte inbouwspots te plaatsen. U kunt dan ook kiezen voor een inbouwspot set, zodat u maar één driver hoeft te gebruiken. Voor de badkamer is het wel belangrijk om naar de IP-waarde van de inbouwspot set te kijken. De meeste inbouwspot sets hebben een IP-waarde van IP44. Deze kunnen wel in de badkamer gebruikt worden, maar niet in alle zones. Hiervoor is een complete set IP65 badkamer nodig. Bij Led Wereld vind u hier nog geen complete inbouwspot set voor, maar wel een complete set waterdichte LED-strips.

Installatie LED-inbouwspots set

Doordat de driver de stroom omzet voor de inbouwspots, kunt u deze set direct aansluiten op uw stroomnet. U kunt de inbouwspots eenvoudig in de verdeeldoos van de driver klikken, en de driver via de fase- en 0-draad aan sluiten op 230V. Deze LED-inbouwspot set is daarmee geheel plug&play! Als u kiest voor een LED-inbouwspot set met afstandsbediening, is de afstandsbediening reeds gekoppeld met de ontvanger. Met elke set wordt een handleiding meegestuurd hoe de inbouwspots aangesloten moet worden, en welke verschillende mogelijkheden u heeft met de afstandsbediening.

Bij de complete LED-inbouwspot sets kunt u kiezen hoeveel spots u op 1 driver wilt aansluiten. Bij de sets met afstandsbediening zijn dat er 1-12 spots en zonder afstandsbediening is dat 3-6 spots per driver. U geeft in het keuzemenu aan hoeveel spots u bij uw set wenst te ontvangen. Als u meerdere sets nodig heeft, geef dan per set aan hoeveel inbouwspots u nodig heeft.

Heeft u nog vragen over onze spots met afstandsbediening? Neem dan snel contact met ons op, wij helpen u graag!

De waardering van www.ledwereld.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 9887 reviews.