×

Toont alle 5 resultaten

LED-noodverlichting

Ieder bedrijf of publiek gebouw is verplicht om gebruik te maken van noodverlichting. Wanneer de stroom uitvalt blijven de LED-noodverlichtingsarmaturen branden waardoor de vluchtwegen zichtbaar zijn. Dit voorkomt desoriëntatie en paniek. Door gebruik te maken van LED bespaart u 50% op uw energiekosten over halogeenverlichting en hoeft u de noodverlichting minder vaak te vervangen.

39,99 incl. BTW
14,99 incl. BTW
12,99 incl. BTW

Noodverlichting LED

Noodverlichting van Led Wereld is geschikt voor veel verschillende soorten ruimtes. Zo kunt u onze noodverlichtingsarmaturen gebruiken voor bedrijfshallen, kantoren of andere openbare ruimtes. De noodverlichtingsarmaturen zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan zeer lang mee. Daarnaast bespaart u ook zo'n 50% op uw energiekosten ten opzichte van TL noodverlichtingsarmaturen!

Soorten noodverlichting

Noodverlichting kan zowel aan de muur als aan het plafond bevestigd worden. Daarnaast kan er gekozen worden voor noodverlichting opbouw of noodverlichting inbouw. De opbouwarmaturen zijn voor veel situaties geschikt, en kunnen aan elk soort plafond bevestigd worden. Wilt u een strakke afwerking, kies dan voor een noodverlichting inbouw armatuur. Deze kan naadloos in het systeemplafond geplaatst worden, en de accu kan in het plafond weggewerkt worden.

Accu LED-noodverlichtingsarmaturen

Noodverlichting dient minstens 1 uur te blijven branden nadat de stroom is uitgevallen. De LED-noodverlichtingsarmaturen van Led Wereld kunnen 3 uur op accu branden waardoor deze ruim aan de norm voldoen. Wel is het van belang om de accu jaarlijks te testen zodat de capaciteit van de accu op peil blijft. Wij raden aan om na 4 jaar de accupack te verwisselen. Deze accupacks bieden wij ook aan in onze webshop en zijn zeer eenvoudig te vervangen.

Vluchtwegverlichting

Bij de noodverlichtingsarmaturen worden pictogrammen in alle richtingen meegeleverd. Zo hoeft u niet van te voren te berekenen hoeveel u precies van elk soort pictogram nodig heeft. De noodverlichting is in te stellen om continue te branden, ook wanneer de stroom wel werkt. Deze stand dient gebruikt te worden indien de verlichting wordt gebruikt als vluchtwegverlichting. Ook is het mogelijk om de noodverlichting in te laten schakelen zodra de stroom uitvalt. Dit is gemakkelijk in te stellen met een druk op de knop in de noodverlichtingsarmaturen.

Heeft u vragen of zou u graag advies willen ontvangen over de noodverlichting? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 9311 reviews.