×

SAMEN STERK tot 15% korting*Bekijk actie ›

Kortingscode: 5goalxbql


Enig resultaat

Plafondventilator met lamp

Twee vliegen in één klap, deze LED-plafondventilator met lamp zorgt zowel voor de verlichting als voor de verkoeling in huis. Zo hoeft u maar één apparaat aan te schaffen voor twee doeleinden, wat vooral handig kan zijn als u maar één aansluiting heeft in uw plafond. De plafondventilator lamp maakt gebruik van LED-chips en heeft daardoor een zeer laag energieverbruik. Daarbij verbruikt een plafondventilator minder stroom dan een andere airconditioning. Naast de handige dubbele functie is een LED-plafondventilator met lamp dus ook een milieubewuste keuze!


Hoe werkt een plafondventilator met lamp?

Het principe achter de werking van een plafondventilator met lamp is verrassend eenvoudig maar effectief. In tegenstelling tot airconditioning units, die de lucht afkoelen, zorgt een plafondventilator voor een circulatie van de lucht, wat resulteert in een aangename verkoeling. Door de voortdurende beweging van de lucht voelt uw omgeving koeler aan, zonder de introductie van koude lucht. De plafondventilator heeft een stille werking. Dit maakt hen uitermate geschikt voor gebruik in diverse kamers, zoals slaapkamers of kantoren.

Aansturing

Elke plafondventilator van Led Wereld komt standaard met een afstandsbediening. Deze handige tool stelt u in staat om de snelheid van de ventilator te regelen, het licht aan of uit te schakelen, en zelfs een timer in te stellen. Dit level van controle zorgt ervoor dat u uw ventilator kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Het verschil tussen zomer- en winterstand

De plafondventilatoren beschikken over twee verschillende standen: de zomer- en winterstand. De zomerstand zorgt voor een verkoelend effect door de lucht goed te circuleren. Wanneer u overschakelt naar de winterstand, draaien de bladen in de tegenovergestelde richting, waardoor warme lucht die naar het plafond stijgt weer omlaag geduwd wordt. Dit draagt bij aan een efficiënte verspreiding van warmte tijdens koudere dagen, waardoor elke kamer comfortabel blijft.

Plafondventilator met afstandsbediening

Omdat een plafondventilator vaak meerdere standen en mogelijkheden heeft, is het niet altijd handig dit achter een schakelaar aan de muur te zetten. De plafondventilatoren van Led Wereld komen daarom met een afstandsbediening, waarmee de ventilator ingesteld kan worden op de verschillende standen. U stelt hiermee de snelheid waarop de bladen roteren en u kunt het licht aan- en uitschakelen. Daarnaast kunt u met de afstandsbediening een timer instellen, waarop de plafondventilator weer uitschakelt. Dit is handig als u koelere lucht nodig hebt om in slaap te komen, maar de ventilator niet de hele nacht wil laten draaien. Bij het product vindt u een handleiding waarin ook het gebruik van de afstandsbediening wordt uitgelegd.

Voordelen van plafondventilatoren met lamp

De plafondventilatoren met lamp brengen tal van voordelen met zich mee:

  • Energiezuinigheid: dankzij de LED-verlichting verbruiken ze opmerkelijk minder energie.
  • Duurzaamheid: met slechts één apparaat bieden ze een milieuvriendelijke oplossing voor zowel verlichting als verkoeling.
  • Geen geluid: de stille werking garandeert gemoedsrust, dag en nacht.
  • Veelzijdigheid: de zomer- en winterstanden maken het een jaar-rond oplossing voor uw comfortbehoeften.
  • Gemak: een afstandsbediening biedt ultieme controle over uw omgeving, zonder op te staan.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig of ontvangt u graag advies over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.