×

Toont alle 4 resultaten

LED-prikkabels


Toepassingen voor LED-prikkabels

Onze LED-prikkabels zijn flexibele kabels met een reeks LED-lampen. De LED-lampen die worden meegeleverd met de prikkabel hebben een E27-fitting. Het lichtsnoer is ontworpen voor gebruik buitenshuis en biedt een sfeervolle en energiezuinige vorm van verlichting voor uw tuin. Ze zijn een extra sfeervolle toevoeging voor feesten, zoals verjaardagen, bruiloften en tuinfeesten, maar ook voor horecagelegenheden. Hang ze boven uw terrasoverkapping, langs de reling of rondom parasols. Zo creëert u een warme en gezellige sfeer waar uw gasten van zullen genieten.

Bent u op zoek naar gezellige sfeerverlichting voor uw tuin of terras, zowel in de winter als in de zomer? Met LED-prikkabels kunt u de gewenste sfeer creëren in uw tuin, terras of tijdens speciale gelegenheden. Voeg buitenverlichting op een natuurlijke wijze toe aan uw buitenruimtes door deze sfeervolle lichtbronnen te integreren. Kies uit verschillende afmetingen en lichtkleuren om de perfecte combinatie te vinden die past bij uw persoonlijke smaak. Ontdek dan de veelzijdigheid van LED-prikkabels en hoe deze de ambiance van uw buitenomgeving kunnen verrijken.

De voordelen van LED-prikkabels

LED-prikkabels bieden meer dan alleen sfeerverlichting. In ons assortiment vindt u verschillende afmetingen en lichtkleuren. Zo kunt u de perfecte combinatie kiezen die bij u past. Vanwege het handige koppelsysteem zijn de prikkabels eenvoudig koppelbaar met andere lengtes. U kunt dus uw verlichting aanpassen aan de vorm en grootte van uw tuin of terras. Hiermee kunt u eenvoudig meerdere lengtes met elkaar verbinden. De prikkabel wordt geleverd met LED-lampen. U hoeft dus geen extra lichtbronnen aan te schaffen. Alles wat u nodig heeft, wordt meegeleverd.

Heeft u nog vragen of ontvangt u graag advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!