×

SAMEN STERK - tot 10% korting* Bekijk actie ›

SAMEN STERK - tot 10% korting* Bekijk actie ›

Toont alle 6 resultaten

LED-Highbay

LED-Highbays van Led Wereld zijn uw ideale keuze om de functionaliteit en uitstraling van uw magazijn, werkplaats of loods aanzienlijk te verbeteren. Beschikbaar in 100, 150 en 200 watt, verzekeren onze highbays zowel duurzaamheid als energie-efficiëntie. Deze robuuste, waterdichte en shockbestendige verlichtingsoplossingen bieden een excellente lichtopbrengst per Watt. Met de mogelijke integratie van bewegingssensoren maximaliseert u energiebesparingen. Vertrouw op onze uitzonderlijke beoordelingen op Google, Trustpilot en Webwinkelkeur die garant staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.


Waarom kiezen voor LED-highbay?

De keuze voor onze highbays gaat gepaard met verschillende voordelen. Deze voordelen zetten LED-highbay verlichting in een nieuw daglicht, waarbij functionaliteit en efficiency centraal staan:

  • Een indrukwekkende levensduur van minstens 50.000 branduren: biedt u een zorgeloze verlichtingsoplossing voor de lange termijn.
  • Hoge energiebesparing tot wel 75%, wat niet alleen uw uitgaven vermindert maar ook bijdraagt aan een duurzamer milieu.
  • 5 jaar garantie, als bewijs van ons vertrouwen in de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten.
  • Onderhoudsvrij en dimbaar, voor optimaal gebruiksgemak en sfeerbeheer.
  • Direct volop licht, zonder opwarmtijd, verzekert u van onmiddellijke helderheid wanneer u het nodig hebt.
  • Waterdichte en schokbestendige constructie, waardoor onze LED-highbays ideaal zijn voor zelfs de meest veeleisende omgevingen.

Wat is het vermogen van de LED-highbays

LED-highbays zijn verkrijgbaar in de volgende vermogensklassen:

  • 100 Watt: Geschikt voor algemene ruimtes die evenwichtige verlichting vereisen.
  • 150 Watt: Ideaal voor grotere ruimtes met een behoefte aan sterkere verlichting.
  • 200 Watt: Optimaal voor industriële toepassingen en grote open ruimten waar maximale lichtopbrengst noodzakelijk is.

Deze verscheidenheid zorgt ervoor dat u de juiste verlichtingssterkte kunt selecteren, passend bij de specifieke vereisten van uw project of locatie. Elk model biedt de voordelen van LED-technologie, waaronder efficiënt energieverbruik, duurzaamheid, en minimale onderhoudskosten.

Zijn de LED-highbays waterdicht?

Onze LED-highbays zijn ontworpen om te presteren in vochtige omgevingen. Met een IP65-classificatie zijn deze verlichtingsoplossingen niet alleen volledig stofdicht, maar ook beschermd tegen waterstralen vanuit elke hoek. Dit maakt ze geschikt voor gebruik in magazijnen, loodsen en zelfs in buitenruimtes waar de verlichting blootgesteld kan zijn aan vochtige omstandigheden. Daarnaast biedt deze waterdichtheid het extra voordeel dat de lampen eenvoudig schoongemaakt kunnen worden zonder zorgen over mogelijke waterschade. Dankzij hun robuuste ontwerp zijn de LED-highbays niet alleen waterdicht, maar ook schokbestendig. Dit betekent dat ze perfect zijn voor omgevingen waar trillingen en stoten regelmatig voorkomen, zoals in industriële settings met zware machines. Het schokbestendige karakter van onze highbays garandeert dat uw verlichting ook in de meest uitdagende omstandigheden blijft functioneren.

Dimbare LED-highbays

Onze LED-highbays zijn dimbaar. Dit betekent dat u de helderheid van de verlichting eenvoudig kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften of omstandigheden, om zo in elke situatie optimaal licht te garanderen. Of u nu de juiste sfeer wilt creëren of energie wilt besparen tijdens periodes van minder gebruik, onze dimbare highbays bieden u volledige controle.

Het reguleren van de intensiteit van de verlichting brengt voordelen met zich mee op het gebied van energieverbruik en kostenbesparing. Door de lampen te dimmen wanneer volledige helderheid niet nodig is, kunt u besparen op uw energierekening. Bovendien draagt de dimfunctie bij aan de verlenging van de levensduur van de lampen door de hoeveelheid warmte die ze genereren te verminderen. Voor geavanceerde toepassingen kunt u onze LED-highbays zelfs koppelen aan een daglichtregelingssysteem. Dit intelligente systeem past de helderheid van de lampen automatisch aan op basis van het aanwezige daglicht in de ruimte, wat zorgt voor een constante en optimale verlichting, en de energie-efficiëntie verder verbetert.

Advies nodig?

Maximaliseer de verlichting in uw grote ruimte met een simpele, duurzame en efficiënte oplossing. Of het nu gaat om een magazijn, werkplaats, of een andere grootse ruimte, onze LED-highbays verzekeren van optimaal licht en sfeer. Neem vandaag nog contact op voor advies op maat!