×

Toont alle 4 resultaten

Zigbee LED-dimmer

Smart dimmers kunnen uw (domme) LED-lampen slim maken, zodat u geen dure, slimme lampen hoeft aan te schaffen. Door een Zigbee dimmer toe te voegen aan uw huidige verlichting, of deze in combinatie met onze inbouwspots te kopen, kunt u een Smart Home Systeem aanleggen met weinig kosten! Daarbij kan een Zigbee dimmer uw huidige dimmer één op één vervangen, en bent u niet alleen afhankelijk van een app op uw telefoon. De lampen kunnen ook fysiek met de dimmer gedimd worden.


Zigbee dimmer

Led Wereld biedt verschillende Zigbee dimmers aan om uw LED-verlichting mee aan te sturen. Zie hieronder een overzicht van de verschillende Zigbee dimmers in ons assortiment:

  • Zigbee LED-dimmer: Dit is de ideale dimmer om als vervanger voor uw huidige dimmer aan te schaffen. De Zigbee LED-dimmer heeft dezelfde afmetingen als normale LED-dimmers en deze past daardoor in uw wandcontactdoos. Dit is ideaal als u uw lampen nog van dezelfde plek wilt bedienen als voorheen, met daarbij het gemak om het ook vanaf uw telefoon te bedienen. Voeg de dimmer toe als lamp in uw Hue app, en u kunt de producten direct dimmen!
  • Zigbee Module: Door deze module toe te voegen aan uw 'domme' lampen kunt u deze dimmen via de app. Deze module heeft op zichzelf geen andere mogelijkheid om de lampen te dimmen, maar kan wel gecombineerd worden met een pulsdrukker of de Zigbee afstandsbediening.
  • Zigbee controller LED-strips: Deze controller kunt u aan elke willekeurige LED-strip verbinden, waaronder onze eigen LED-strips. Hierdoor kunt u deze LED-strips ook via uw app bedienen. Wilt u daarnaast ook een fysieke afstandsbediening? Gebruik dan de Zigbee afstandsbediening LED-strips.

Accessoires LED-dimmer

Het komt wel eens voor bij LED-verlichting dat uw lampen gaan knipperen bij een lage dimstand. Dit komt door de lage wattages waarop LED-verlichting werkt, en dat bij een beetje lekstroom de lamp al voldoende stroom krijgt om kort aan te gaan. Door gebruik te maken van een LED-bypass kunt u dit probleem verhelpen. de Bypass stabiliseert de stroomtoevoer naar de lamp waardoor deze niet meer zal knipperen.

Smart apps

Alle smart producten van Led Wereld werken met het protocol Zigbee. Het meest bekende Smart Home systeem dat hier ook mee werkt, is Philips Hue. Naast de Hue app kunt u ook de volgende apps met onze slimme verlichting koppelen:

  • Homey Pro
  • Homey Assistent
  • Ikea Trådfri
Om meerdere Zigbee apparaten met elkaar te laten communiceren is een Zigbee Netwerk nodig. Voor Philips Hue kan dit opgezet worden met een Hue Bridge.


Mocht u nog vragen hebben over de Zigbee dimmers voor uw Smart Home, neem dan contact met ons op! We helpen u graag.

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 9319 reviews.