×

Toont alle 6 resultaten

LED-strip 15 meter

-5%
265,99 - 303,99 incl. BTW
-5%
135,84 - 162,44 incl. BTW
135,84 - 162,44 incl. BTW
-5%
172,89 - 210,89 incl. BTW
-5%
232,74 - 270,74 incl. BTW
-5%
135,84 - 162,44 incl. BTW

LED-strips 15 meter zijn lange LED-strips die op veel verschillende plekken gebruikt kunnen worden. De lange lengte van de 15m LED-strip is ideaal als u vanuit één punt een hele kamer wil verlichten. De lichtslang van 15 meter is opgebouwd uit 3 stukken van 5 meter, die met 2 voedingen aangestuurd worden. U kunt de gehele lengte van 15 meter LED-strip met één afstandsbediening aansturen, zodat de lichtkleur en dimstand voor de hele kamer gelijk is. De LED-strips 15 meter multicolor zijn ideaal te gebruiken als kamerverlichting of om uw tuin mee te verlichten.

Mogelijkheden LED-strips 15 meter

Met een LED-strip van 15 meter kunt u grote stukken tuin of kamer verlichten, zonder gebruik te hoeven maken van meerdere afstandsbedieningen of knoppen. Met de juiste voedingen en koppelstukken verbindt u met gemak meerdere LED-strips met elkaar, om de perfecte LED-strip 15 meter te creëren. Door de LED-strips 15 meter ook in profielen te plaatsen, worden deze extra beschermt tegen stof. Ook kunt u de LED-strips 15 meter op vochtige plekken plaatsen, als u gebruik maakt van waterdichte LED-strips. Deze LED-strips hebben een IP-waarde van IP65, waardoor deze ook beschermd zijn tegen het binnendringen van vocht. U kunt dan ook kiezen voor een waterdichte voeding. Deze voeding kan ook langere lengtes LED-strips aan.

Verschillende lichtkleuren LED-strips 15 meter

De LED-strips 15 meter zijn in meerdere lichtkleuren verkrijgbaar, die op verschillende plekken in en rondom huis ingezet kunnen worden. Hieronder ziet u een overzicht van onze lichtkleuren en waar deze het best ingezet kunnen worden:

  • Warm-wit: Deze lichtkleur is zeer sfeervol. kan in elke ruimte gebruikt worden!
  • Neutraal-wit: Dit is prettig werklicht, en zou in de keuken of in de kantoorruimte gebruikt kunnen worden.
  • Koud-wit: Met koud-wit kiest u voor een hoge lichtopbrengst en een moderne uitstraling!
  • Dual-White: Deze LED-strip heeft de bovenstaande 3 kleuren gecombineerd in één strip.
  • RGB: Ideaal voor in de slaapkamer, om gezellig licht in alle RGB kleuren te creëren!
  • RGBW: Naast de RGB kleuren heeft deze LED-strip ook warm-wit. Perfect voor in de woonkamer!
  • RGBWW: Met deze strip heeft u alle mogelijkheden, zowel alle wittinten als alle RGB kleuren.

LED-strip met afstandsbediening

Bij Led Wereld bieden we losse LED-strips aan van 1 t/m 5 meter, maar daarnaast kunt u ook een complete set aanschaffen. Deze hebben we ook in lengtes tot 20 meter, en komen compleet met voedingen en een afstandsbediening. U kiest zelf welke afstandsbediening u aan wilt schaffen bij uw complete set 15 meter, dit kan ook een wandpaneel zijn, welke beschikbaar is in zwart en wit. Zo kunt u de LED-strips 15 meter met aansturing helemaal aanpassen aan uw interieur. Vindt u het handiger om uw LED-strip 15 meter van elke willekeurige plek in of buitenshuis aan te sturen? Kies dan voor een afstandsbediening, of voor onze smart-controller. Deze kan met een app op uw telefoon aangestuurd worden, en als u het fijn vindt kunt u daarnaast nog een afstandsbediening toevoegen.

Andere lengtes LED-strips

Heeft u geen 15 meter LED-strip nodig? U kunt alle LED-strips eenvoudig inkorten. Om de 10 of 16 mm (afhankelijk van de lichtkleur die u heeft gekozen) kunt u de LED-strip knippen. Heeft u een (veel) kortere LED-strip nodig? We bieden onze complete set LED-strips ook aan in verschillende andere lengtes. De meest gebruikte lengtes zijn:

Heeft u vragen over de verschillende LED-strips 15 meter, en vraagt u zich af welke u het beste kunt kiezen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!