×

Toont alle 16 resultaten

Waterdichte LED-armaturen


Waterdichte LED-tl-armaturen kopen?

De waterdichte LED-armaturen zijn vervaardigd uit hoogwaardige componenten zoals polycarbonaat. Hierdoor zijn de waterdichte armaturen slagvast en water- en stofdicht (IP 65). De robuuste LED-armaturen zijn geschikt voor alle LED-tl-buizen van Led Wereld, maar ook voor LED-buizen van andere merken. Bij de waterdichte armaturen worden montagebeugels geleverd, zodat de installatie ook snel uitgevoerd kan worden.

Doordat er twee wartels bij elk waterdicht LED-armatuur worden geleverd, kunt u meerdere waterdichte armaturen doorkoppelen. De bekabeling kan namelijk door de waterdicht armaturen lopen. Hierdoor kunt u eenvoudig een langere lijn van waterdichte LED-tl-armaturen installeren.

Geschikt voor LED-tl-buizen

De waterdichte LED-armaturen zijn geschikt voor zowel de normale- als de Pro versie LED-tl-buizen. Het voordeel van de Pro LED-buizen is dat de lichtopbrengst 25% hoger is. Deze raden wij dan ook altijd aan voor plafonds boven de 3 meter. Wilt u graag de Pro versie LED-tl-buizen in combinatie met de waterdichte armaturen?

Lichtkleur waterdichte LED-armaturen

De LED-tl-buizen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat u voor elke toepassing de juiste lichtkleur heeft. De kleuren zijn: warm-wit (3000K), neutraal-wit (4000K) en koud-wit(6000K). Voor schuren, werkplaatsen en garages zijn neutraal-wit en koud-wit de meest voorkomende lichtkleuren. Deze geven namelijk veel licht, maar zijn zeker niet hinderlijk voor de ogen. Koud-wit staat gelijk aan daglicht en is puur wit. Neutraal-wit is fris wit, en is iets geliger dan koud-wit.