×

Toont alle 3 resultaten

LED-paneel accessoires

-5%
6,64 incl. BTW
-5%
5,69 incl. BTW
-5%
13,29 - 18,99 incl. BTW

Led panelen zijn de ideale verlichtingsoplossing voor een moderne en strakke uitstraling in huis of op kantoor. Maar om de panelen optimaal te kunnen gebruiken, zijn LED-paneel accessoires vaak ook nodig. Denk bijvoorbeeld aan een opbouwset, hangset of inbouwklemmen. Door de verschillende accessoires wordt het gebruik van led panelen nog veelzijdiger en kunnen ze naar wens worden aangepast.

LED-paneel accessoires

LED-panelen kunnen op verschillende manieren aan of in het plafond worden aangebracht. De meest toegepaste manier is voor in systeemplafonds. U heeft geen extra accessoires nodig indien u de Led panelen in een systeemplafond wilt plaatsen. Heeft u een plafond van bijvoorbeeld gips of hout en wilt u graag de Led panelen als opbouwverlichting gebruiken? dan kunt u goed de opbouwset gebruiken. De Led panelen passen hier precies in.

Als u uw Led panelen niet tegen het plafond wilt plaatsen, kunt u deze ook ophangen. Door middel van de hangset kunt u de Led panelen laten zweven onder het plafond.

Als laatste is het ook mogelijk om de Led panelen als inbouwverlichting te gebruiken. Als u bijvoorbeeld een gipsplafond heeft, kunt u een gat maken voor het Led paneel en vervolgens de inbouwklemmen gebruiken.