Led bouwlampen energiezuinig en sfeervol

Led bouwlamp: energiezuinig

Koopt u voor het eerst een bouwlamp of bent u van plan om uw huidige bouwlamp te vervangen? Kies dan voor een bouwlamp met Led verlichting. Led heeft namelijk diverse voordelen boven een lamp met halogeen. Een van die voordelen ten opzichte van halogeen is de energiezuinigheid. Met Led lampen haalt u met gemak 50.000 branduren. Ook heeft u bij Led Wereld het voordeel dat u zelf een Led bouwlamp kunt kiezen met gewenste kleurtemperatuur (kelvin), op accu of met een bewegingssensor.

Verschillende soorten bouwlampen

Er zijn verschillende types Led bouwlampen. Zo hebben we een veel zwarte led bouwlampen in ons assortiment, die flexibel gemonteerd kunnen worden (denk hierbij aan, hangend aan de muur, op de grond of op een staande paal etc.). Ook hebben we Led bouwlampen met een sensor. Dat houdt in dat de lampen alleen aanspringen als er beweging gedetecteerd wordt. Is ook weer energiezuinig, omdat de lamp niet onnodig hoeft te branden. Vooral handig op plekken buiten of binnen waar altijd maar even licht nodig is. Mocht er alleen heel af en toe een led bouwlamp nodig zijn en geen stroomaansluiting in de buurt zijn? Dan hebben we ook bouwlampen op accu. Met behulp van de statieven kunt u zowel Led bouwlampen op accu als gewone Led bouwlampen op een hoogte van 1 tot 1,5 meter hoogte gebruiken. Ontdek hier ons assortiment aan led bouwlampen.

Led bouwlamp 20 Watt

Begin direct met energiezuinig verlichten. Bespaar met led bouwlampen tot 90% op uw energiekosten.

Begin direct met energiezuinig verlichten. Bespaar tot 90% op uw energiekosten.

Naar led bouwlampen

Wat is het juiste model?

Wij hebben bij Led Wereld verschillende modellen Led bouwlampen. Veel mensen denken dat de hoeveelheid Watt bijdraagt aan de lichtopbrengst, maar dat is niet het geval. De hoeveelheid Watt zegt weinig over de lichtopbrengst van led verlichting, des te meer over het verbruik van de bouwlamp. Als u de lichtopbrengst wilt weten, dan herkent u dat aan de eenheid lumen. Het aantal lumen zegt iets over de lichtopbrengst of de felheid van het licht. Dus ook als een lamp een hoog aantal Watt heeft maar het aantal lumen is laag, dan zal de lichtopbrengst weinig zijn. Let voor de lichtopbrengst dus op de eenheid lumen. Gebruikt u uw het product vaak op plekken waar het vochtig en stoffig of nat is? Let dan ook op de IP-classificatie; de beschermingsgraad. De IP-classificatie bestaat uit twee getallen en geeft aan hoeveel water en stof het product kan verdragen zonder kapot te gaan. Het eerste getal gaat over de weerstand tegen stof, het tweede getal over vochtweerstand. IP00 heeft een lage weerstand tegen water en vochtigheid, terwijl IP67 een hoge bescherming geeft tegen stof en bijvoorbeeld waterstralen. Ook kan er verschil in lichtkleur zitten. Een Led bouwlamp kan 4000 kelvin hebben, dat is koud-wit licht. Of 3000 kelvin en geeft warm-wit licht af.

Monteren van de led bouwlamp

Aan elke Led bouwlamp zit een snoer van 3 meter met stekker. Hierdoor kunt u de Led bouwlamp direct gebruiken in het stopcontact. Daarnaast zit er een beugel aan de Led bouwlamp, deze kan gebruikt worden om de Led schijnwerper te bevestigen aan bijvoorbeeld de muur, het plafond of op de grond. De Led bouwlamp kan gekanteld worden.

Creëer sfeer in je tuin met LED bouwlampen

Led bouwlampen kunnen overal gebruikt worden, ja ook in de achtertuin. Bijvoorbeeld om een boom onderen te verlichten. Zo wordt er een sfeer gecreëerd in de tuin. Dit kan doordat de Led bouwlampen in verschillende lichtkeuren verkrijgbaar zijn.

Voor vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 11340 reviews.